La Pijamada dona el tret de sortida a un cap de setmana on tot s’hi val

Comparteix

Arriba el Carnestoltes a l’Ametlla de Mar amb la pijamada, rues i concursos, durant tot el cap de setmana.

La regidoria de Festes ha preparat un cap de setmana de disbauxa per celebrar el carnestoltes. La novetat d’enguany és que la rua de dissabte tindrà un recorregut més llarg que l’habitual, a més, la gratificació per la participació de les carrosses serà de 100 euros. Aquest divendres és l’últim dia per inscriure’s als concursos de disfresses.

La festa s’iniciarà aquest divendres a les 24 h, amb ‘La Pijamada’, una festa a càrrec dels Quintos i Quintes de 2003, que anirà amenitzada amb sessió dels dj’s Mael Wulschleger i Sergi Cid, i on els assistents hauran de lluir els seus millors pijames. Per participar-hi cal entrada de 5 euros anticipada i 7 euros a taquilla. L’anticipada es pot adquirir a l’Esmeralda Regals fins a aquest divendres a les 13.30 h i les entrades a taquilla a partir de les 23 h de dissabte i fins a la 1 h.

El dissabte, a les 19.30 h tindrà lloc la rua de disfresses i de participants del concurs sènior, que tindrà un recorregut d’unes 2 hores, i anirà amenitzada per la Xaranga Suquet Calero i la Batucada Kalakatà. El recorregut sortirà des de l’Institut Candelera i passarà per la Rambleta, carrer Mediterrani, Cova Gran, Av. Part de Cala, carrer del Pont, Av. Amistat Hispano Italiana fins a l’Oficina de Turisme. D’allà baixarà l’Av. Batlle Josep Pi Joan fins a l’Ajuntament i d’allà es farà el recorregut habitual, pel carrer Sant Joan, Andreu Llambrich, costera de Sant Roc, carrer Major i fins al Poliesportiu. Un cop arribats al Poliesportiu, els participants desfilaran i exhibiran les seves disfresses.

Ja a la nit, a les 24.30 h tindrà lloc l’entrega de premis del concurs sènior i seguidament l’inici de la festa amb la banda “LA TRIBU” i el Dj Òscar Sánchez, amb entrada gratuïta, que faran moure l’esquelet fins a la matinada.

El diumenge serà el torn dels infants. A les 17.30 h s’iniciarà la rua habitual des de l’Ajuntament fins al Poliesportiu, on tindrà lloc el concurs de disfresses infantils (de 0 a 13 anys) amb l’animació infantil, l’entrega de premis i xocolatada.

Els concursos mantenen les categories dels anys anteriors i també el premi extraordinari, que es va incorporar fa dos anys, i que va dirigit als participants que més sorpresa, disbauxa i sensació causin als assistents.

Jordi Llaó és el regidor de Festes.

Les modalitats per participar dels premis són individual, parella o trio, grup (de 4 fins a 9 components), comparsa (a partir de 10) i, en el cas dels adults, també carrossa. Els premis del concurs sènior són de 60 euros per la categoria individual, 100 euros per la parella o trio, 150 euros pel grup de 4 a 9 components, 200 euros per la comparsa, 350 euros el premi de la carrossa i 100 euros el premi extraordinari. A més, les carrosses només per participar tenen una gratificació de 100 euros. L’edat per participar al concurs sènior és a partir de 14 anys.

Mentre que els participants de la categoria individual del concurs infantil aspiren a un premi de 30 euros, la parella o trio de 50 euros, el grup de 70 euros, la comparsa de 100 euros i el premi extraordinari és de 50 euros.

Comparteix