Cap de setmana amb el futbol base a ple rendiment

Comparteix

La majoria dels equips juguen a casa.

El futbol base recupera la plena activitat aquest cap de setmana després de l’aturada general del passat cap de setmana i d’alguns partits ajornats, i amb el gruix de la jornada que es jugarà a casa.

El juvenil de la S.C.E i R de l’Ametlla de Mar, des de la 4 posició de la classificació amb 26 punts, rebrà la visita de l’Arnes, equip que ocupa la 8a posició amb 16 punts. El partit es jugarà dissabte a les 12.30 h. Per la seva part, el cadet de l’AME jugarà dissabte a les 10.45 h a casa davant de l’Arnes també. En teoria el partit no ha de representar massa dificultats per un equip calero imbatut fins al moment, líder amb 46 punts a tres punts del segon classificat i davant d’un Arnes que és 9è amb 14 punts.

Quant a l’infantil, juga diumenge a casa davant de l’Alcanar a les 12 h. Els caleros són cuers amb 4 punts i l’Alcanar és 8è amb 18. Una nova oportunitat de l’infantil per demostrar la seva constant evolució.

L’aleví juga dissabte a les 9.30 h a casa davant de l’Aldeana. Els caleros són 13ns amb 18 punts i els aldeans 3rs amb 35 punts.

Per la seva part el benjamí Llobarrets juga dissabte a les 9.30 h a casa davant del Jesús i Maria i mentre que el partit que el prebenjamí Seitonillos havia de disputar a Flix dissabte s’ha ajornat.

Comparteix