La Cala rebrà dissabte al Corbera, camí de la 2a posició

Comparteix

Per la seva part, el filial a la 4a Catalana jugarà també dissabte davant del filial del Gandesa.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà aquest dissabte a les 15.30 h a casa davant del Corbera d’Ebre. Els caleros reprenen la competició sabent que, si guanyen aquest partit i el que han de finalitzar dimecres al camp del Santa Bàrbara, es posaran 2ns a la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar tenen dissabte l’oportunitat de sumar tres nous punts davant d’un rival en teoria assequible, ja que el Corbera d’Ebre ocupa la segona posició per la cua de la classificació, a 29 punts de diferència. Així i tot, farien bé els caleros de no refiar-se’n, puix que aquests tres punts són tan importants com qualsevol altre. I més, sabent que dimecres dia 1 de març es recuperaran els 60 minuts que queden pendents del partit ajornat al camp del Santa Bàrbara, quan es va apagar l’enllumenat del camp amb un marcador favorable als caleros de 0 a 2.

Així que els caleros tindran l’oportunitat de situar-se a la 2a posició de la classificació si guanyen aquests dos partits. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, el filial a la 4a Catalana jugarà davant del filial del Gandesa i ja ho podrà fer a casa després de dos partits a l’exili i de la sanció que l’obligava a jugar a porta tancada pels incidents del partit amb el Pinell.

Tot i la diferència entre els dos equips a la classificació, ja que el Gandesa B és 6è amb 32 punts i els de l’Ametlla de Mar són 13 ns amb 12, els caleros ja saben el que és guanyar als de la Terra Alta, perquè a la primera volta els van guanyar per 2 a 3 a domicili. Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

El partit es jugarà a les 17.30 h just després del partit del 1r equip.

Comparteix