‘La Sobretaula’ arriba a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La preestrena serà divendres a les 20 h i a la sala de la Societat.

El programa ‘La Sobretaula’, coproduït pel Canal Taronja de televisió i La Xarxa de televisions locals de Catalunya, es viurà en preestrena el pròxim 24 de febrer a les 20 h de la tarda a la sala de la Societat, amb entrada gratuïta per a tots aquells que hi vulguin assistir.

El programa televisiu fa parada a l’Ametlla de Mar amb la periodista Mari Pau Huguet, la Laura Fa i l’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, que juntament amb el presentador del programa, el cantautor Pep Picas, fan ‘La Sobretaula’ al restaurant Mestral.

Es tracta d’un programa, que a través de la mirada de tres personatges coneguts com periodistes, músics, escriptors, artistes o altres professionals destacats, cada setmana, dona a conèixer un poble de Catalunya. La intenció és promoure la cuina de proximitat, la riquesa del país, els productors locals, i descobrir racons de Catalunya amb interès gastronòmic, cultural i històric.

A banda de dialogar, els convidats també parlen amb productors de Km. 0 i amb restauradors, així com també visiten els llocs més emblemàtics del municipi per veure els contrastos de cada comarca amb les seves tradicions i cultura a través de la història, el paisatge, la gent que hi treballa, què hi cuinen i com s’hi menja.

Aquest divendres, 24 de febrer, serà la preestrena, a les 20 h de la tarda i a la sala de la Societat, que comptarà amb la presència del presentador Pep Picas i la periodista Mari Pau Huguet. L’entrada serà gratuïta.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, apunta que és una oportunitat per donar a conèixer l’actiu turístic de la població.

El programa és dirigit per Anna Ganzinelli i s’emetrà a Canal Taronja TV  i a totes les tv’s de La Xarxa de televisions locals de Catalunya. Es podrà veure també posteriorment a la carta, al Youtube de ‘La Sobretaula’.

Comparteix