La rítmica calera s’estrena en competició federada

Comparteix

Es va estrenar amb l’inici de la competició a nivell federat, amb la 1a fase del Campionat de Catalunya.

El passat cap de setmana, la Secció de Gimnàstica Rítmica de l’Ametlla de Mar es va desplaçar a Sant Jaume d’Enveja, on es va disputar la 1a fase de la Copa Catalana CCEE de gimnàstica rítmica amb la representació de vuit gimnastes caleres, dues de les quals s’estrenaven en la competició federada.

Dissabte, va ser el torn de les gimnastes dels nivells 2 i 3. Va destacar la 6a posició de la Carla Monforte en la categoria Aleví de nivell 2, que es va estrenar en competició federada entre 24 gimnastes. Leyre Farnós en categoria aleví de nivell 3, que va obtenir la 13a posició i en infantil de nivell 2 a la Berta Martí, que també es va estrenar obtenint la 10a posició.

Diumenge, va ser per les gimnastes del nivell 4 de la Copa Catalana, Irene Gusils en categoria junior 4, la 37a posició. I en categoria sènior 4, l’Anna Vilabrú va obtenir la 8a posició d’entre 37 gimnastes, Mariona Mora, la 18a posició, Mariona Vila, 30a i Cloe Gonzalvo, 33a.

La seva entrenadora, Tere Llambrich, explica que les sensacions han estat bones amb els resultats assolits, que els dona ànims per seguir treballant i millorant.

La 2a fase de la Copa Catalana serà el 25 i 26 de març.

Comparteix