Bona imatge de l’Infantil a l’Aldea tot i que acaba perdent

Futbol Base Infantil 2022/23
Comparteix

El benjamí Llobarrets va perdre 4 a 1 davant del Tortosa Ebre Blanc i el prebenjamí Seitonillos 3 a 5 també davant del Tortosa Ebre Blanc.

En una jornada amb poca activitat al futbol base de l’Ametlla de Mar, només tres equips van disputar els seus partits i tots, van finalitzar amb derrota.

El juvenil tenia jornada de descans i el cadet i l’aleví van ajornar els seus partits per manca d’efectius dels rivals.

L’infantil, únic equip de futbol 11 que va jugar, va perdre 9 a 2 al camp de l’Aldeana. Els caleros, en una bona primera part, van plantar cara als aldeans, tot i la diferència a la classificació, ja que els caleros són cuers i els aldeans ocupen la 2a posició.

Tot i que l’Aldeana va obrir el marcador al primer minut de joc, els caleros van aconseguir empatar mitjançant Joel Solé al minut 13. Així i tot, els de l’Ametlla de Mar van encaixar tres gols més en quatre minuts, els que van del 16 al 20, tot i que abans del descans, Gorka Brull escurçaria diferències amb el 4 a 2 que els permetia continuar vius, tot i que al límit de la primera part, els aldeans van tornar a marcar posant el 5 a 2.

A la segona part, els caleros ja no van ser rivals, tot i la bona imatge mostrada a la 1a part. Una nova derrota que no els permet sortir de la cua de la classificació, tot i que a cada partit es veu l’evolució positiva de l’equip.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre 4 a 1 davant del Tortosa Ebre Blanc i es mantenen 4ts a la classificació amb 7 punts, mentre que el prebenjamí Seitonillos que debutava a la 2a fase, va perdre 3 a 5 també davant del Tortosa Ebre Blanc.

Aquest pròxim cap de setmana, tots els equips tenen jornada de descans coincidint amb la celebració del Carnestoltes.

Comparteix