Pas inicial per atorgar llicències urbanístiques a Sant Jordi bosc

Comparteix

En els pròxims dies s’aprovarà la redacció del projecte de reparcel·lació.

La Junta de Govern va aprovar el passat dijous l’expedient de contractació per a l’adjudicació de contracte de serveis tècnics per la redacció del projecte d’urbanització del sector Sant Jordi Bosc, convocant així la seva licitació.

Es tracta del pas inicial, perquè l’Ajuntament pugui concedir llicències urbanístiques, un cop estigui inscrit el projecte de reparcel·lació d’aquest sector, que tal com apunta l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, és una qüestió històrica.

De moment, s’ha aprovat la contractació per redacció del projecte d’urbanització, per un valor de 90.750 euros i en les pròximes setmanes es farà el de reparcel·lació.

Recordem que el 2016 el Tribunal Suprem va tombar el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i el 2017, s’aprovava el text refós que reformulava el POUM. A partir d’aleshores, es van anar realitzant diferents modificacions puntuals al POUM que facilitaven l’atorgament de llicències a les urbanitzacions històriques del municipi, a les Tres Cales l’any 2018, a Calafat l’any 2020 i finalment Roques Daurades l’any 2022.

Comparteix