Una apagada de llum al camp del Santa Bàrbara obliga a suspendre el partit quan la Cala guanyava 0 a 2

Comparteix

El filial de l’Ametlla de Mar van desaprofitar una molt bona ocasió de puntuar al camp de la Cava B i va acabar perdent 2 a 1.

Una apagada de l’enllumenat al camp del Santa Bàrbara va evitar dissabte una més que possible victòria del 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, que en el moment de la suspensió, ja guanyava per 0 a 2.

Corria el minut 29 de partit quan hi va haver una apagada de l’enllumenat del camp i l’àrbitre es va veure obligat a suspendre el partit. Fins aquell moment les coses anaven molt bé pels caleros, que s’havien avançat en el marcador al minut 16 mitjançant Moha, després de convertir un penal. Dos minuts després, en el 18, Emma Meza va fer el segon gol que encarrilava el resultat. Els caleros tenien el partit controlat i això és dir molt davant d’un rival i un terreny de joc sempre complicat, fins que va arribar l’apagada. Abans, però, Moha i un jugador local van haver de marxar a la caseta abans de temps per una doble amonestació després d’una enganxada.

La incidència de l’enllumenat pot privar als caleros de posar-se segons a la classificació, ja que unes irregularitats en els canvis que es van produir ahir en el partit que l’Amposta Jugava al camp del Xerta i que va acabar amb victòria visitant per 1 a 2, podrien donar la volta al resultat i fer-li perdre els tres punts a l’equip ampostí. Això faria que si els caleros són capaços de guanyar el partit de Santa Bàrbara el dia que es reprenguí, els de l’Ametlla de Mar se situarien a la segona posició. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

De moment, tot està pendent de confirmació. Si el Xerta impugnarà el fet que l’Amposta fes sis canvis, quan la reglamentació només en permet 5 i si finalment els caleros seran capaços de sumar els tres punts a Santa Bàrbara, ja que de moment, la represa encara no té data.

Pel que fa al filial, els de l’Ametlla de Mar van desaprofitar una molt bona ocasió de puntuar. Els caleros, que jugaven a la Cava davant del també filial, van avançar-se en el marcador en el minut 23 gràcies a un gol d’Àlex Núñez, però no van poder mantenir el resultat tot i les clares ocasions malbaratades pels caleros. Al minut 44 va arribar el gol de l’empat dels caveros.

A la segona meitat igual, dos pals dels de l’Ametlla de Mar i dos ocasions clares que no es van materialitzar, i els locals van posar-se per davant establint el 2 a 1 en un marcador que ja no es mouria. Jordi Subirats “To”, entrenador del filial, es lamenta de la preocupant manca d’encert de cara a porta.

13a posició pels de l’Ametlla de Mar amb 12 punts que veu com els seus predecessors a la taula es tornen a allunyar.

Comparteix