La Cala juga a Santa Bàrbara a l’assalt de la 2a posició

Comparteix

El filial juga al camp de la Cava B dissabte a les 16 h.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga dissabte a les 18.45 h al camp del Santa Bàrbara amb l’objectiu de mantenir la 3a posició de la classificació i esperar l’ensopegada de l’Amposta per assaltar la 2a posició.

A més, els de l’Ametlla de Mar volen tornar al Santa, que és 9è amb 21 punts, la derrota que els van infligir a la primera volta al camp calero, on es van imposar per 3 a 4. Els caleros tindran el handicap de les petites dimensions del camp planer. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar s’han consolidat com a tercers classificats amb 35 punts, a només dos punts de l’Amposta que és 2n i amb quatre punts d’avantatge sobre la Cava que és quart.

Per la seva part, el filial juga al camp de la Cava B dissabte a les 16 h. Els de l’Ametlla de Mar volen recuperar la bona imatge donada abans del darrer partit en el qual van perdre per 0 a 7 davant del Jesús Catalonia B. Caveros i caleros estan empatats a la classificació amb 12 punts. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els caleros ocupen la 13a posició a la classificació amb 12 punts.

Comparteix