El Bàsquet l’Ametlla de Mar rep al Constantí Black dissabte al Galetet

Comparteix

A la primera volta ees van apuntar el partit amb només quatre punts de diferència.

Després de dues setmanes d’aturada el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar, reprèn la competició aquest dissabte a les 18.30 h al Poliesportiu Municipal Galetet davant del Constantí Black.

Els de l’Ametlla de Mar porten dues setmanes complicades. Amb el poliesportiu ocupat amb els actes de Festa Major, i davant la impossibilitat de jugar els seus partits de lliga, s’han hagut de buscar la vida per almenys, poder entrenar.

A més, dissabte tindran alguna baixa important a l’equip. Així i tot, els caleros sortiran amb l’ànim de guanyar un equip que ja a la primera volta els va causar molts problemes, ja que es van apuntar el partit amb només quatre punts de diferència. De fet, el Constantí és un equip que la passada temporada va baixar de tercera.

Aitor Gavilán és un dels components del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Els caleros, durant moltes setmanes líders de la competició, han perdut aquesta posició després d’estar dues setmanes sense jugar. Així i tot, mantenen la segona posició junt amb el seu rival d’aquesta setmana, però amb un partit menys jugat.

Comparteix