Debuta l’equip femení de pàdel en competició

Comparteix

L’equip A masculí, acabat d’ascendir a la 3a Catalana es va apuntar la victòria en el primer partit de lliga per 3 partides a 0 al Marcambrils.

Després de l’exitosa temporada de l’equip federat de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar, que va acabar amb l’ascens a la 3a Catalana, l’estrena a la nova categoria no podia anar millor, ja que es van estrenar amb victòria. A més, cal destacar la creació d’un segon equip masculí i un equip femení.

Comença la temporada oficial a la Lliga Catalana de Pàdel i el Club de Tennis de l’Ametlla de Mar ho fa competint amb tres equips federats. Dos equips masculins competiran un a la 3a i l’altre a la 4a Catalana i l’equip femení que ho farà a la 3a Catalana.

L’equip A, acabat d’ascendir a la 3a Catalana no podia tenir millor debut, ja que es va apuntar la victòria per 3 a 0 en el primer partit de lliga per 3 partides a 0 al Marcambrils. Jaume Pijoan i Ivan Fernández es van imposar per 6/0 i 7/5, Jose Mari Llaó i Marc Medrano van guanyar per 6/2 i 6/1 i Aitor Lallana i Jordi Torres van necessitar tres sets per apuntar-se la partida 3/6, 6/3 i 6/3. Jordi Torres és membre de l’equip A.

Per la seva part, el debut de l’equip B a la 4a Catalana es va saldar amb derrota per 0 a 3 davant del Pàdel Colors de Roquetes. Joaquim Peña i Enric Vila van perdre 6/7 i 7/5. Jordi Bardí i Johny Reixach per 6/3, 4/6 i 0/6 i Jordi Nolla i Miquel Roca per 0/6 i 2/6.

Quant a l’equip femení a la 3a Catalana també va debutar amb derrota per 3 a 0 a la pista del Bahia Mar B de la Ràpita. Elena Paun i Àngels Martí van perdre 6/0 i 6/2, Mònica Llambrich i Ariadna Gimeno 6/2 i 6/4, i Jordina de Gràcia i Laia Martí ho van fer per 6/1 i 6/0.

De cara al pròxim cap de setmana, l’A juga a les pistes del Bahia Mar de la Ràpita, el B a les pistes del Delta Smash de Deltebre i el femení a les pistes del CEM La Cala amb el Pàdel lo de Mayo de la Sénia.

Comparteix