Finalitza amb èxit la Candelera 2023

Comparteix

Es poden veure tots els vídeos resum de la Candelera 2023, al Youtube de la Cala RTV.


La Candelera 2023 ja és història. El castell de focs d’artifici de la pirotècnia Tomàs d’aquest diumenge al vespre va ser el colofó d’unes festes marcades per les ganes de xalar que tenien les caleres i els caleros sent partícips de tots els actes.

Les caleres i caleros han pogut viure satisfactòriament unes festes que han comptat amb molta participació. I és que els actes del preludi del cap de setmana previ ja feien preveure un gran interès per viure una Festa Major de Candelera.

Dissabte al vespre, amb l’actuació de l’Orquestra Di-versiones i Miquel del Roig es va poder veure l’èxit amb llargues cues per entrar al Poliesportiu Municipal, que va fer aforament complet.

Des de la regidoria de Festes, el regidor Jordi Llaó en fa una molt bona valoració.

Per la seva banda, l’alcalde Jordi Gaseni també apunta que han estat unes festes amb molta participació.

La Festa ha comptat amb més d’una cinquantena d’actes ben diversos, com el pregó d’Ignasi Cañagueral, la Solemne Processó, la Missa Major, l’actuació de Las que Falta Band, Di-versiones, i la presència a sobre l’escenari d’un gran nombre de grups locals, com Cràneos, Nautilus, Rodemi’s, The Baldats o el mateix Miquel del Roig.

Segons fonts policials, la Candelera s’ha desenvolupat sense incidents destacables, tret d’una condemna penal d’alcoholèmia.

Durant aquests dies es podran veure tots els vídeos resum de la Candelera 2023, al Youtube de la Cala RTV.

Comparteix