La Cala goleja al Flix i consolida la 3a posició

El filial va perdre per 0 a 7 davant del Jesús Catalònia B en un partit que es va disputar al camp de l’Ampolla.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es va imposar per 5 gols a 0 al Flix i manté el pols a l’Amposta en la lluita per la segona posició, mentre la Cava es despenja a quatre punts dels caleros.

Els de l’Ametlla de Mar van començar molt bé el partit, ja que al minut 7 Ivan Vidal estrenava el compte golejador dels locals, que amb un gol més de Xavi Fages i un altre de Vidal de penal portaven el partit al descans amb un marcador favorable de 3 a 0.

A la segona part i amb els caleros amos i senyors del partit, Emma Meza va fer el quart temps de començar i poc després Marc Brull va fer el 5è i definitiu.

En conclusió, victòria clara dels caleros, consistents en defensa i amb una gran pegada en atac, davant d’un Flix que ha anat de més a menys tal com anava avançant el campionat.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar s’han consolidat com a tercers classificats amb 35 punts, a només dos punts de l’Amposta que és 2n i amb quatre punts d’avantatge sobre la Cava que és quart.

Per la seva part, el filial va perdre per 0 a 7 davant del Jesús Catalònia B en un partit que es va disputar al camp de l’Ampolla.

Els caleros, que van afrontar la jornada amb només 13 efectius,  es van veure superats per uns visitants que lluiten per aconseguir l’ascens de categoria. Els de l’Ametlla de Mar es van desconnectar en dos moments puntuals i els va costar el partit, encaixant tres gols en cinc minuts a la primera part i quatre gols més en deu minuts a la segona.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els caleros ocupen la 13a posició a la classificació amb 12 punts.