Jornada discreta pels equips de futbol base

Futbol base cadet 2022-23
Comparteix

De tots els equips del futbol base calero, només el cadet i el benjamí es van emportar la victòria en la jornada del passat cap de setmana.

El juvenil va perdre per 4 gols a 0 al camp de l’Amposta. Tot i que els caleros van competir, l’Amposta va ser massa líder i al descans ja es va arribar amb un marcador desfavorable de 3 a 0. Al segon temps els caleros van frenar millor els ampostins. Continuen 4ts a la classificació amb 23 punts.

Per la seva part, el cadet segueix ferm en el seu camí i va guanyar clarament a la Sénia per 7 a 1. Genis Margalef amb 3, Jahvé Moreso amb 2 i Isaac Pérez van ser els golejadors. Continuen líders amb 40 punts.

Per altra banda, l’infantil va perdre 8 a 0 al camp del Jesús i Maria, que no li va donar cap opció. Els caleros estan a la cua de la classificació amb 3 punts.

Quant a l’Aleví, es va tornar a quedar a un sol gol de puntuar. Els de l’Ametlla de Mar van perdre 5 a 6 davant l’Ebre Escola. Gorka Brull amb 4 gols i Jan Jorba van marcar pels caleros. Segueixen 7ns a la classificació amb 15 punts.

El benjamí, que jugava al camp del cuer, va guanyar 0 a 1 a Roquetes i es manté a la 3a posició amb 7 punts.

Comparteix