La Penya homenatja la memòria de Josep Martí “Favó” amb un dinar popular

Comparteix

L’acte consistirà en un vermut i una rostida a la seu de la penya aquest dissabte pels socis de l’entitat.

La Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar ha organitzat amb motiu de la Festa Major de la Candelera, un dinar popular per als socis, aquest dissabte al migdia, que servirà per retre homenatge a Josep Martí.

Aprofitant que dissabte és dia de partit del Barça i com cada dia de partit la seu social s’obre als socis de l’entitat perquè puguin veure’l per la tele, la Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar ha previst un dia de celebració. vermut al migdia i posterior rostida pels associats de l’entitat, prèvia inscripció.

A més s’aprofitarà la jornada per a retre homenatge a la memòria de Josep Martí “Favó”, desaparegut l’agost de 2021, que era el cuiner habitual dels ranxos que organitza la penya al llarg de l’any, coincidint amb alguns partits importants del Barça. Roger Llambrich, és el president de la Penya.

Posteriorment al dinar, els socis es podran quedar a la seu a veure el partit del Barça. Cal recordar que fins al 31 de gener, estan oberts els sortejos de dos pernils amb motiu de la nova façana de la seu, sigui per instagram o per inscripció a la mateixa penya.

Comparteix