El parc del Bon Repòs acollirà diumenge el 4t Campionat de Petanca de la Candelera

Comparteix

Hi participaran 72 jugadors repartits en 24 equips de 3 integrants cadascun.

Diumenge a partir de les 10 h del matí i al parc del Bon Repòs, tindrà lloc la 4a edició del Campionat Candelera de Petanca, inclòs en el programa de la Festa Major d’aquest any.

Organitzat per l’Associació de Petanca Tres Cales, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, els molts aficionats a aquesta modalitat esportiva se citaran aquest diumenge en sessió de matí i tarda al parc del Bon Repòs, just a l’entrada de la població.

Com ja ve sent habitual en els darrers anys, la petanca tornarà a ser protagonista. Aquest any hi participaran 72 jugadors repartits en 24 equips de tres integrants cadascun, fet que generarà un gran ambient durant tot el dia. Antonio Cañadó és el president de l’Associació de Petanca Tres Cales.

El campionat està destinat tant a associats com als no associats. De fet, intervindran alguns equips de fora de la població, procedents de la Pobla de Montornès, Hort d’en Simó de Reus, Vila-seca i el Vendrell.

A més dels trofeus corresponents, els guanyadors podran gaudir d’altres premis aconseguits pels organitzadors.

Comparteix