Victòria del 1r equip de la Cala a Tortosa

Comparteix

13a posició pels de l’Ametlla de Mar que amb aquesta derrota trencaven la ratxa de tres partits seguits amb victòria.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 0 gols a 2 al camp del Tortosa B i es manté 4t a la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar molt aviat en el marcador. Corria el minut 9 de partit quan Emmanuel Mezza va fer el 0 a 1. Els caleros van fer un partit molt seriós i amb el 0 a 1 es va arribar al descans.

De nou, a l’inici de la segona part, els de l’Ametlla de Mar van tornar a marcar mitjançant Xavi Fages. Era el minut 54 i pareixia sentenciar el partit, tot i que en el 81, un penal en contra va portar el neguit als caleros. Erik Devadip va aturar-lo i va dissipar qualsevol ensurt fins al final de partit. Xavi Subirats, entrenador del 1r equip considera la victòria molt important.

Els caleros, no només s’han consolidat a la 4a posició de la classificació, sinó que han mantingut les mínimes diferències que els separen de la segona posició i han eixamplat fins a sis punts el marge sobre el cinquè classificat.

Per altra banda, el filial va tornar a temps passats i va perdre per 6 a 0 al camp de l’Alcanar. Els de l’Ametlla de Mar van encaixar el primer gol en el primer minut de partit. I tot i que van mantenir aquest marcador fins poc abans del descans que van encaixar el segon, els últims 20 minuts de la segona part van ser decisius per acabar golejats, ja que els caleros van encaixar quatre gols més. Jordi Subirats, entrenador del filial considera que a l’equip li manca definir millor a partir de tres quarts de camp,

13a posició pels de l’Ametlla de Mar que amb aquesta derrota trencaven la ratxa de tres partits seguits amb victòria.

Comparteix