Última setmana per adquirir els abonaments i entrades de la Candelera

Comparteix

L’abonament de la Festa Major és de 25 euros i és vàlid per totes les nits 1, 2, 3 i 4.

L’Ajuntament ja ha posat a la venda els abonaments i les entrades per la Candelera 2023. Aquesta és l’última setmana per poder adquirir les entrades anticipadament. Es pot fer tots els matins fins al divendres 27 de gener de 10 a 13 h i la tarda del 25 de gener de 18.30 a 20.30 h, a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Enguany, l’abonament de la Festa Major és de 25 euros i és vàlid per totes les nits 1, 2, 3 i 4 i també la tarda del 4 de febrer. El que no inclou és l’entrada del concert de la nit del dia 28 de gener, -de Dlocos, Nautilus i Dj’s- , que serà de 5 euros anticipada i 10 euros a taquilla.

Sense abonament, les entrades de cada nit de festa major tenen un preu de 15 euros a taquilla,  excepte a partir de les sessions de dj’s, a les 4 h, que serà de 5 euros. La tarda del 4 de febrer, pel concert de Di-versiones i Miquel del Roig, serà de 5 euros a taquilla. Mentre que la resta de tardes, la del 3 i 5, són gratuïtes.

A banda, també es pot llogar una taula i sis cadires pel preu de 20 euros, vàlid per a totes les nits de ball excepte el pregó i les tardes del 3 i 4 de febrer.

L’entrada del dinar de jubilats, que serà el 5 de febrer, és de 12 euros pels residents i 22 euros pels no residents.

L’entrada pels menors de 16 anys és gratuïta durant les tardes i nits de Candelera, excepte la del dia 28 de gener, però han d’anar acompanyats d’un adult i signar l’autorització d’entrada a les nits.

Comparteix