Els veterans cauen golejats per 4 a 0 davant del Tortosa

Comparteix

Els veterans de l’Ametlla de Mar ocupen la 6a posició de la classificació amb 10 punts i s’allunyen 8 punts del Tortosa que ocupa la 5a.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 4 gols a 0 a Bítem davant dels veterans del Tortosa, en partit recuperat de la 1a jornada de la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre.

Els caleros es van veure superats i sorpresos pels tortosins, que van aprofitar els espais entre línies que deixava l’equip calero. Els de l’Ametlla de Mar, negats de cara a porta, no van mesurar la seva ambició en atac, descuidant la recuperació després de les pèrdues de pilota.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans, li preocupa que l’equip hagi perdut la dificultat d’encaixar gols pels rivals.

Amb la lliga ja normalitzada després de la recuperació de partits, els veterans de l’Ametlla de Mar ocupen la 6a posició de la classificació amb 10 punts i s’allunyen 8 punts del Tortosa que ocupa la 5a.

Aquest pròxim cap de setmana es reprèn la lliga després de l’aturada de Nadal i els caleros tenen jornada de descans.

Comparteix