L’Instagram @turismeametllademar conserva el segon lloc al rànquing de les destinacions catalanes

Comparteix

Amb 42.800 seguidors, el perfil només és superat pel compte de Barcelona Turisme.

Segons les dades anuals de l’Associació de Professionals de Turisme de l’Administració Local a Catalunya (APTALC) de l’any 2022, el perfil de l’Ametlla de Mar conserva, un any més, el segon lloc amb 42.800 seguidors, només superat pel compte de Barcelona Turisme amb 437.000. En tercer lloc, trobem el compte de Tarragona Turisme amb 39.100.

Completen el TOP5 d’aquest rànquing, municipis com Girona amb 30.000 i el perfil de Turisme de Salou amb 22.450.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, celebra les bones xifres i explica que són el resultat de la dedicació i esforç diari del personal de Turisme.

La llista elaborada per l’Associació de Professionals de Turisme de l’Administració Local a Catalunya enumera 15 comptes oficials de les destinacions amb més seguidors en aquesta xarxa social fotogràfica. Perfils que corresponen als organismes encarregats de la gestió turística del territori (sigui en l’àmbit administratiu que sigui i es gestionin directament o a través d’un servei extern).

Comparteix