Mor el músic exdirector de la banda de la Cala, Àlex Castells Juste

Comparteix

Aquest divendres a les 15.30 h li faran una cerimònia civil al Tanatori Remsa d’Amposta.

Àlex Castells Juste ha mort aquest dijous, als 55 anys, a causa d’una llarga malaltia que el va deixar postrat en un llit. Castells, nascut a Santa Bàrbara, va ser molt estimat a la Cala per haver estat director de l’Agrupació Musical Mestral. També va destacar com a músic en l’impuls al costat del seu pare de la Banda de Cornetes i Tabals Xiquets Grup Balmes de Santa Bàrbara, i fins i tot va fer una gira pel Japó durant dos anys en un grup musical.

Els membres de la Banda de la Cala de l’Ametlla de Mar van ser els primers en transmetre el seu condol per les xarxes socials i és que el músic va ser director de l’entitat durant 14 anys, del 1990 al 2004. A més, amb motiu dels recents 40 anys de l’entitat, dies enrere, alguns dels membres el van visitar a la residència de gent gran d’Amposta, per donar-li la medalla de commemoració.

Castells va començar de molt jove en el món de la música, ja que el seu pare, Alejandro Castells Arasa, actualment amb 91 anys i també ingressat a la residència , va decidir crear una banda de música a Santa Bàrbara, la Banda de Cornetes i Tambors Xiquets Grup Balmes, que durant les dècades dels vuitanta i noranta va guanyar molts concursos per la seva qualitat musical. Àlex va ser el músic més destacat i van passejar per tots els municipis de les Terres de l’Ebre i també de Catalunya, de l’estat i amb alguna experiència internacional, així com la formació del “Grup Musical Joventut” també del mateix municipi.

Àlex va estar treballant durant uns anys a Port Aventura, però fa sofrir un accident que va truncar la seva carrera musical i el va postrar al llit.

Aquest divendres a la tarda li faran una cerimònia civil al Tanatori Remsa d’Amposta a les 15.30h.

Comparteix