El filial guanya a Sant Jaume i enllaça la tercera victòria consecutiva

Futbol filial 4a 2022-23
Futbol filial 4a 2022-23
Comparteix

Ara els caleros ocupen la 12a posició a la classificació amb 12 punts.

El filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 0 gols a 2 al camp del Sant Jaume, sumant la tercera victòria consecutiva.

Els caleros pareix que han trobat el camí de com aconseguir la victòria i en tres jornades han sortit de la cua de la classificació després de guanyar a la Galera, Pinell i Sant Jaume de manera consecutiva.

El de dissabte no va ser un partit fàcil i els caleros no van aconseguir obrir la llauna fins al minut 73 després d’un gol de Salifou i va sentenciar a l’últim minut de partit amb un altre gol de Salifou. Un 0 a 2 que feia justícia a la superioritat calera. Jordi Subirats “To”, és l’entrenador de l’equip.

Ara els caleros ocupen la 12a posició a la classificació amb 12 punts.

Pel que fa al 1r equip, els caleros no van jugar. Dissabte a la tarda havien de rebre al Benissanet, el cuer de la classificació i una hora abans van avisar que no disposaven de prou jugadors per desplaçar-se. L’àrbitre es va veure obligat a suspendre el partit i dimecres el Comitè dictaminarà donar la victòria als caleros per 3 gols a 0, amb la qual cosa, els de l’Ametlla de Mar continuen a la 4a posició de la classificació amb 26 punts.

Comparteix