L’infantil de l’AME únic equip del futbol base que juga a casa

Futbol base cadet 2022-23
Comparteix

Només un dels equips del futbol base de l’Ametlla de Mar jugarà a casa la pròxima jornada.

Serà l’infantil, que després d’un bon partit a Camarles la setmana passada on va perdre per 3 a 2 davant del Futbol Formatiu terres de l’Ebre, rebrà aquesta setmana a la Rapitenca B. Mentre els caleros estan a la cua de la classificació amb 2 punts, els rapitencs són 5 ns amb 18 punts. El partit es jugarà dissabte a les 12 del migdia.

La resta, juguen fora de casa. És el cas del juvenil, que des de la 4a posició a la classificació amb 20 punts, buscarà seguir amb la remuntada a Tortosa davant de l’Ebre Escola que és al 6è lloc amb 15 punts. Els caleros estan a un punt del tercer el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre i a dos punts del segon el Tortosa. El partit es juga diumenge a les 11.30 h del matí. Àlex Gómez és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, el cadet juga dissabte a les 15.30 h al camp de l’Ascó. Els caleros, que amb 31 punts comparteixen la primera posició a la classificació amb el Batea, visiten l’Ascó que és 5è amb 17 punts, just una setmana abans del decisiu partit de la setmana que ve a casa davant del Batea. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

Quant a l’aleví, juga a Camarles dissabte a les 10 del matí davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B. Els caleros són 7 ns a la classificació amb 12 punts, mentre el seu rival és cuer amb només 3 punts.

Aquest cap de setmana també torna la competició escolar. El benjamí Llobarrets juga a Vall de Roures davant de l’Arnes dissabte a les 12.15 h. Tots dos equips figuren al capdavant de la classificació d’aquesta segona fase amb una victòria. El benjamí Seitonillos juga dissabte a les 10.30 h a Deltebre davant de l’Escola Delta. Als caleros els cal una victòria per classificar-se a la lliga dels primers de cara a la 2a fase.

Comparteix