El 1r equip juga a casa amb el Benissanet i el filial al camp del Sant Jaume

Comparteix

El partit es jugarà al camp de la Cala aquest dissabte a les 16 h.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a casa davant del Benissanet amb l’objectiu de continuar sumant per mantenir-se als llocs capdavanters de la classificació.

Els caleros, que venen de guanyar el passat cap de setmana per 5 a 0 al Xerta, volen continuar sent protagonistes de la competició i això implica sumar els tres punts aquest dissabte davant del Benissanet i mantenir-se com a mínim en aquesta 4a posició que els permeti en un futur assaltar els primers llocs.

El Benissanet per la seva part pateix molt a fora de casa i en camps grans, mentre que a casa es fa més fort i ocupa la cua de la classificació. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip,

Aquest és el primer de tres partits a priori assequibles, Benissanet, Tortosa B i Godall, abans de començar la 2a volta davant de Flix i Santa Bàrbara que ocupen els primers llocs de la zona mitjana de la classificació. El partit es jugarà al camp de la Cala aquest dissabte a les 16 h.

El filial per la seva part juga al camp del Sant Jaume d’Enveja després d’una setmana moguda arran dels incidents produïts dissabte en el partit davant del Pinell i les sancions del Comitè de Competició, que recordem, ha sancionat al filial calero a jugar dos partits a porta tancada.

El partit davant del Sant Jaume s’havia de jugar a casa, però l’entitat calera ha demanat de jugar al seu camp i intercanviar l’ordre. Mentre els caleros són 13ns a la classificació amb 9 punts, els de Sant Jaume estan a la 15a posició amb 5 punts. Jordi Subirats Tò és l’entrenador del filial.

El partit es jugarà dissabte a les 16 h al camp del Sant Jaume.

Comparteix