Kebyart Ensemble serà guardonat com a millor disc de música clàssica per Premis Enderrock 2023

Comparteix

‘Lectures différentes’ és el segon àlbum de la banda de música clàssica formada pel calero i pregoner de la Candelera 2022, Pere Méndez.

Segons la crítica dels Premis Enderrock, el millor disc de música clàssica és ‘Lectures différentes’ de Kebyart Ensemble, la banda formada pel calero i pregoner de 2022, Pere Méndez. El quartet de saxos serà guardonat el mes de març en una gala que tindrà lloc a l’Auditori de Girona.

Aquest dimecres, la crítica de Premis Enderrock ha anunciat els músics premiats en les diferents categories. Paral·lelament, s’ha engegat la primera de les tres voltes de votació popular que serviran per decidir qui s’emportarà cadascun dels deu Premis Enderrock. La categoria de música clàssica, per això, no està inclosa en aquesta votació popular.

D’aquesta manera, els Kebyart Ensemble s’emportaran el premi com a millor disc de música clàssica pel seu segon àlbum ‘Lectures différentes’, presentat l’any passat, en la vint-i-cinquena gala dels Premis Enderrock, prevista pel 9 de març a l’Auditori de Girona.

El calero Pere Méndez explica que estan molt agraïts de rebre aquest guardó davant l’alt nivell de música clàssica que hi ha al país.

Tots els discos i tots els videoclips publicats entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2022 formen part d’aquests premis.

Comparteix