L’Ajuntament ofereix noves propostes formatives per aquest hivern

Comparteix

Formació en administració, comptabilitat eines digitals, comerç electrònic o fotografia són algunes de les propostes.

La regidoria de Formació de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha encetat el període d’inscripcions per als cursos d’hivern que tindran lloc al Telecentre i a l’Aula Educativa del carrer Mediterrani, i que van destinats a diversos perfils, siguin pensionistes, aturats o treballadors en actiu, i són subvencionats.

Si parlem dels cursos FOAP amb certificat de professionalitat, destaquen dues propostes, la d’Activitats auxiliars administratives de 230 h que ja ha començat aquesta setmana i la d’Activitats auxiliars de comerç de 230 h, que començarà el 20 de setembre, destinats prioritàriament per a persones aturades i que es faran de dilluns a divendres de 09.00 h a 14.00 h a l’Aula Educativa del carrer Mediterrani.

A part i per a dones aturades a través del programa ADA del SOC també s’organitza un curs de Comunicació i col·laboració amb eines digitals que comença el 23 de febrer de 40 h. Aquest curs es farà dilluns, dimecres i divendres de 15.30 h a 19.30 h al Telecentre. Aquest curs precedirà al que es farà a partir del 22 de març d’Excel, aplicació de fulls de càlcul que es farà en el mateix horari.

Quant a la formació subvencionada per a treballadors en actiu, la regidoria proposa cinc cursos, un de Comerç electrònic i botiga virtual 45 h, que es farà a partir del 17 d’abril els dilluns, dimecres i divendres de 16.00 h a 19.00 h i un altre de Comptabilitat bàsica de 60 h, que començarà el 25 de gener de 16.00 h a 19.00 h els dimecres i divendres, a més d’un altre d’Operacions amb carretons de 24 h que es farà a Tortosa. El 31 de gener també s’iniciarà el de Fotografia Digital i Tractament d’Imatges de 35 h, que es farà els dimarts i divendres de 19.00 h a 21.00 h. I també el d’Adobe Photoshop de 45 h amb el mateix horari que es començarà l’11 d’abril.

A més, es repeteixen els cursos d’idiomes adreçats als sectors comercials i turístics d’Atenció al client en anglès, francès i alemany de 30 hores cadascun. El d’anglès està previst a partir del 16 de gener els dilluns i dimecres de 18.00 h a 20.00 h i el de francès a partir del 17 de gener els dimarts i dijous a la mateixa hora. Tots dos es faran al Telecentre, mentre que el d’alemany, que tindrà lloc a partir del 16 de gener de 18.00 h a 20.00 h tindrà lloc a l’Aula Educativa del carrer Mediterrani. D’aquestes tres propostes, hi ha la possibilitat de fer un segon torn, a partir del mes de març.

Pel que fa als cursos destinats a pensionistes, la proposta contempla tres opcions, la de Fotos i vídeo a l’smartphone per dominar la imatge, la d’APP’s útils a l’smarphone (calendari, Google Maps, la Meva Salut, etc…) i Exercicis per activar la ment. Es fan als matins de 9.15 h a 11.00 h els dimarts, dimecres i dijous respectivament, al Telecentre.

Viqui Martí, tècnica de la regidoria de Formació, ens dona més informació sobre les inscripcions.

Els interessats han de fer les inscripcions al Telecentre de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 h al matí i els dijous de 17 h a 19 h. També es pot demanar informació trucant al telèfon 977 45 72 69 o enviant un correu electrònic a telecentre@ametllamar.cat.

Comparteix