Els veterans perden per 1 a 3 davant de l’Amposta

Veterans futbol 2022
Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar ocupen la 6a posició de la classificació amb 10 punts.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre el passat cap de setmana davant dels veterans de l’Amposta per 1 gol a 3 en un partit en el qual van acusar les baixes per lesió.

Els veterans caleros van igualar l’Amposta a la primera part, tot i que van anar al descans amb un 0 a 1 desfavorable en el marcador. A la represa, els ampostins van eixamplar les diferències, tot i que Xavi Margalef de falta directa va escurçar el resultat. Així i tot, els caleros van tornar a encaixar, finalitzant el partit amb l’1 a 3 final.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

Els de l’Ametlla de Mar ocupen la 6a posició de la classificació amb 10 punts, encara lluny dels llocs capdavanters.

Dissabte a les 16.00 h recuperen el partit ajornat davant dels veterans del Tortosa que es jugarà a Bítem.

Comparteix