Recta final de la programació nadalenca a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient serà el punt final de les diferents activitats organitzades des de la regidoria de Festes.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja està enllestint tots els detalls, perquè dijous 5 de gener Ses Majestats els Reis Mags d’Orient tinguin l’arribada que es mereixen a la població i puguin complir amb el seu desig de portar la il·lusió a totes les llars del municipi. Abans, per la nit de Cap d’Any també s’ha preparat festa a la Carpa del Bon Repòs.

La nit més màgica serà dijous vinent amb l’arribada Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que arribaran com és habitual per mar a bord d’un vaixell. L’arribada està prevista a les 18.00 h al Port Pesquer, per desembarcar davant dels porxos de l’antiga confraria, al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Allà els esperarà la seva comitiva reial, que acompanyarà les seves carrosses per tota la cavalcada que Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han de protagonitzar, recorrent els principals carrers de la vila. Els Reis recuperaran la tradició de llençar caramels als més petits. Això sí, sempre que les seves carrosses estiguin aturades i en indrets amplis on es puguin recollir amb certa comoditat.

El recorregut finalitzarà al Poliesportiu Municipal Galetet, on un espectacle màgic donarà la benvinguda als Reis i on s’esperarà la multitud de xiquets, xiquetes per rebre els seus regals. Així ho explica la tècnica de Festes, Lara Brull, qui recorda que les famílies interessades en rebre regals han d’inscriure’s prèviament el 4 de gener de 9 a 12 h al Poliesportiu.

Els xiquets i xiquetes hauran hagut d’enviar la seva carta als Reis amb anterioritat. És per aquest motiu que la Bústia Reial està instal·lada a la plaça Nova fins al 5 de gener.

I abans, per la Nit de Cap d’Any tindrà lloc la Festa a la Carpa del Bon Repòs, a partir de les 24 h i fins a les 6  h de la matinada. Els dj’s que amenitzaran la vetllada seran Serio Calero i dj Xipi. Les entrades són de 15 euros a taquilla o de 12 euros l’anticipada, -que ja es pot adquirir al Txe Mari-.

Comparteix