Remuntada del juvenil de la Cala per posar-se 4t a la lliga

Comparteix

Els caleros van guanyar 5 a 3 als jesusencs.

El juvenil de la SCER de l’Ametlla de Mar va aconseguir una meritòria victòria aquest dijous a la tarda davant del Jesús Catalonia i, fins i tot, sorprenent si ens atenim al que es va veure al terreny de joc durant la primera part, la qual va finalitzar amb un 0 a 2 en el marcador a favor dels jesusencs. Finalment, els caleros van saber remuntar i guanyar a 5 a 3.

No va ser fins al minut 69 de la segona part quan un penal a favor que va transformar Àngel Enrich va significar el punt d’inflexió. Els caleros fins al moment poc operatius en atac, s’ho van creure i van començar a empentar més amb el cor que amb el cap, fins que va arribar el segon gol calero obra de Sergi Soriano que va aprofitar una pilota mal endarrerida cap al porter visitant, per empatar el partit.

Amb el 2 a 2 en el marcador i quan el més difícil semblava que ja estava fet, nou gerro d’aigua freda amb el 2 a 3 pel Jesús, en una badada de las defensa. Els caleros continuaven creient i pressionant, provocant nervis i imprecisions en la defensa visitant. De fet van saber aprofitar molt bé aquestes imprecisions aconseguint l’empat a tres amb un gol en l’últim minut del temps reglamentari i dos gols més en un llarg temps de descompte de deu minuts, que posava el 5 a 3 final en el marcador.

Una extenuant victòria de l’Ametlla de Mar que en els minuts finals va atemorir el rival amb les ganes de creure en la victòria. Roger Pitarque amb dos gols i Joan Salas amb un van ser els autors dels últims gols. El que és el futbol i la seva psicologia. De tenir el partit pràcticament perdut a guanyar-lo clarament en el marcador en els últims minuts.

Amb aquesta victòria, els caleros superen als jesusencs a la classificació i se situen 4ts a dos punts del Tortosa que és el tercer.

Menció especial mereix l’àrbitre de l’encontre que va treure quinze targetes grogues enviant a tres jugadors al vestidors abans de temps, la major part per suposades pèrdues de temps d’uns i altres.

Àlex Gómez és l’entrenador del juvenil.

El pròxim partit el jugaran a casa el dia 7 de gener davant del Sant Jaume d’Enveja, cuer de la classificació.

L’Aleví guanya 3 a 2 a l’Ulldecona

Per la seva part, l’Aleví de l’AME ha guanyat per 3 a 2 a l’Ulldecona en un partit més complicat del que es preveia en un principi, per la classificació de tots dos equips. Si bé, els caleros s’han avançat amb un gol en pròpia dels del Montsià, aquests han aconseguit igualar aviat. Un gol de Gorka Brull tornava a posar als caleros per davant, però abans del descans l’Ulldecona tornava a posar la igualtat en el marcador.

El partit no s’ha decidit fins al final de l’últim quart, amb el tercer gol calero de Jan Jorba.

Amb aquesta victòria els caleros ocupen la 7a posició de la classificació amb 12 punts. El pròxim partit el juguen a casa dissabte dia 7 de gener davant del Tortosa B.

Comparteix