Més d’una vintena d’artistes locals exposaran les seves obres al Centre d’Interpretació de la Pesca

Comparteix

L’exposició, organitzada per l’Ateneu Calero, s’inaugurarà aquest divendres a les 18 h.

L’Ateneu Calero ha reunit un grup d’artistes caleros i caleres al voltant d’una exposició que pretén donar a conèixer les persones que aporten valor a la cultura local. Serà la tercera vegada que s’aposta per aquesta iniciativa, coincidint amb les dates festives de Nadal i Candelera.

Aquest divendres a les 18 h de la tarda s’inaugurarà, al Centre d’Interpretació de la Pesca, aquesta exposició de pintura i fotografia, organitzada per l’Ateneu Calero, la qual es podrà visitar fins al 5 de febrer.

A l’exposició hi seran presents estils tan diversos com fotografia, collage, aquarel·la, olis sobre fusta i sobre tela, gravats, carbonet o pintures fetes amb tinta de calamar.

La coordinadora de l’exposició i membre de l’Ateneu Calero, Raquel Garcia, explica que és una manera d’acostar la cultura i el potencial local als veïns i veïnes del municipi.

L’exposició es podrà visitar als matins d’11 h a 13.30 h, els dies 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre. I a partir del gener, tots els caps de setmana fins als dies de la Candelera que estarà oberta de l’1 al 5 de febrer.

Els artistes que exposaran les seves obres seran Abel Borràs, Raquel Garcia, Uri KTHR, Idil Bazán, Olga de Diego, Eva de Diego, Rosa Ma Teruel, Lluís Llop, Cristina Quereda, Herminia Jou, Gloria Pinyol Franch, Rosa Roca, Andrea Eimke, Roser Català, Glòria Marín, Mercè Garcia, Dolors Espuny, Mercè Labòria, Marie Lebrice, Elvira Martínez, Maria Marsal, Vicentica Comes, Canducha Astorga i WenArt.

Comparteix