El bàsquet calero finalitza com a líder la 1a volta després de guanyar a Vila-seca

Nova victòria pels de l’Ametlla de Mar que ocupen la primera posició de la classificació amb 17 punts, a tres punts de diferència de la Sénia i el Salou que són 2ns i 3rs.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte passat per 66 a 80 a la pista del Vila-seca Rampers, assolint una victòria que els permet mantenir-se líders una setmana més, just quan ja s’ha jugat tota la primera volta de la competició.

Els de l’Ametlla de Mar han finalitzat la primera volta de la lliga com a líders de la competició amb un balanç de 8 victòries i una sola derrota, recordada per l’episodi de l’errada arbitral amb l’acta a la pista del Manyanet Reus B.

Els caleros van ser superiors dissabtes al seu rival, el Vila-seca Rampers, dominant els dos primers quarts amb comoditat, fins al punt d’arribar al descans amb un marcador de 25 a 45. Tot i que l’objectiu del segon temps era mantenir aquesta distància, els locals van sortir molt agressius i van aconseguir reduir les diferències, apuntant-se el tercer parcial per 20 a 17. A l’últim quart els caleros es van dedicar a contemporitzar amb la diferència a favor i mantenir un marcador que al final va ser de 66 a 80. Aitor Gavilán és un dels integrants de l’equip.

Els caleros van tenir un encert des de la línia de tirs lliures del 61% convertint 16 de 26 tirs lliures i encertant quatre cistelles des de la línia de tres punts. El màxim encistellador de l’equip fou Pol Aguado amb 30 punts.

Ara la competició s’atura fins al 14 de gener.