Jornada majoritàriament positiva dels equips de futbol base de l’Ametlla de Mar, que aturarà l’activitat per les festes de Nadal

Comparteix

Ara la competició s’atura fins al cap de setmana del 7 i 8 de gener.

El Juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar que va avançar a dijous el partit al camp del Mora la Nova, va guanyar per 0 a 3 amb gols de Sergi Arbó, Aleix Escoda i Denís Margalef. Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar se situen a la 5a posició de la classificació, però amb dos partits ajornats pendents de recuperar, el primer, dijous 22 o divendres dia 23 davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre.

Pel que fa al cadet de l’AME, nova victòria, en aquesta ocasió per 0 a 5 al camp del Mora la Nova amb gols d’Àlex Estrada, Genís Margalef, Jahvé Moreso, Sergi Gimeno i Unai Iruela. Els caleros encara comparteixen la primera posició de la classificació amb el Batea amb 28 punts. Quant a l’Infantil, nova golejada en contra davant de l’Amposta, líder de la competició, que després del 0 a 11, deixa una jornada més als caleros a la cua de la classificació amb 2 punts. L’entrenador Xavi Borràs considerà més important l’evolució de l’equip, que els resultats i la classificació.

L’Aleví va ajornar el seu partit davant del Jesús i Maria.

En futbol escolar, debut amb victòria del benjamí Llobarrets a la 2a fase. Els caleros van guanyar per 3 a 1 a l’Aldeana. L’entrenadora Sílvia Argentó està satisfeta de començar guanyant, però destaca la manca d’encert de cara a porta.

Per la seva part, el prebenjamí Seitonillos va golejar 16 a 2 al Camarles i té més a prop classificar-se entre els 4 primers per a la segona fase, ja que és 5è amb 15 punts i està a un sol punt de diferència.

Ara la competició s’atura fins al cap de setmana del 7 i 8 de gener. Només equips com el juvenil o l’aleví, que recuperaran partits ajornats, mantindran l’activitat.

Comparteix