La música de ‘El Canto del Loco’ sonarà per a la Candelera 2023

Fotografia: Antonio Molina
Comparteix

El tribut de la cèlebre banda serà el plat fort musical de la Festa Major.

La banda tribut de ‘El Canto del Loco’, ‘DLocos’, serà el plat fort musical de la pròxima Festa Major de l’Ametlla de Mar de 2023. La Candelera també comptarà amb les bandes de música locals ‘Nautilus’ o ‘The Baldats’ i aposta per les orquestres de tarda, després de l’èxit de l’any passat.

Èxits com ‘Zapatillas’, ‘La Madre de José’ o ‘Una foto en blanco y negro’ reviuran el pròxim 28 de gener amb el tribut de ‘El Canto del Loco’. Serà el preludi d’una Festa Major que també inclourà grup locals, com ‘Nautilus’, ‘The Baldats’ o ‘Cràneos’.

A més, seguint la dinàmica de l’any passat que per la covid no es podien fer concerts a la nit, la regidoria de Festes ha avançat que a banda de música de nit, hi haurà orquestres musicals com Di-versiones, que dinamitzaran les tardes. Així ho apunta el regidor Jordi Llaó.

Per últim, també s’ha avançat que enguany no hi haurà envelat, les actuacions musicals es duran a terme al Poliesportiu Municipal.

Comparteix