Denunciat un menor que disparava boles de plàstic des de casa seva

Comparteix

Veïns van alertar de la presència d’algú que disparava amb una arma d’airsoft.

La Policia Local de l’Ametlla de Mar va denunciar, la setmana passada, un menor de 17 anys, veí de l’Ametlla de Mar, que havia disparat, diverses vegades, amb una arma d’airsoft, des de casa seva al mig del nucli urbà, ocasionant danys a immobles als quals disparava. Afortunadament, no es té constància de cap persona lesionada.

Arran d’alguns requeriments veïnals alertant de la presència d’algú que disparava amb una arma d’airsoft, la Policia Local va realitzar diverses gestions fins a poder identificar el responsable.

Segons fonts policials, un cop localitzat el menor, es va poder comissar l’arma, la qual ha passat a disposició dels Serveis d’Interior de la Generalitat, juntament amb la tramitació de dues denúncies per la tinença d’una arma d’airsoft de forma irregular i pel seu ús indegut. A més, també s’estan instruint diligències que es remetran a la fiscalia en relació amb els danys que el menor hagués pogut ocasionar als immobles.

Davant aquest fet delictiu, es recorda que aquestes armes necessiten una autorització especial i el seu ús està prohibit a la via pública.

Comparteix