El cadet guanya l’Amposta i comparteix la 1a posició amb el Batea

Futbol base cadet 2022-23
Comparteix

El prebenjamí Seitonillos va golejar per 1 a 16 al Roquetenc a domicili

El cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar es va imposar clarament per 5 gols a 2 a l’Amposta sumant tres punts més a la classificació, que sumats als punts assolits en la recuperació dels partits davant de l’Arnes i el Camarles, els permeten agafar al Batea al capdavant de la classificació amb qui comparteixen lideratge amb 27 punts.

Els caleros van anar al descans amb un 1 a 0 a favor i a la represa van marcar tres gols més en vuit minuts, sentenciant el partit. Tot i que els ampostins van escurçar diferències en dues ocasions, el resultat final va ser de 5 a 2 pels de l’Ametlla de Mar amb gols d’Àlex Estrada, Joel Sabaté, Jahvè Moreso i un doblet de Genís Margalef.

Àlex Gómez, entrenador del cadet considera important la victòria per mantenir el pols del campionat.

Pel que fa a l’infantil, va caure novament golejat per 9 a 0 al camp del Tortosa B i es mantindrà una jornada més com a cuer de la classificació amb 2 punts.

El juvenil va ajornar el seu partit davant del Jesús Catalònia a causa de la manca d’efectius dels jesusencs i l’Aleví tampoc va jugar amb l’Ulldecona a causa del fort vent que bufava dissabte al matí.

Quant al futbol escolar, el benjamí no va jugar a l’espera d’encetar el pròxim cap de setmana la segona fase del campionat, mentre que el prebenjamí Seitonillos va golejar per 1 a 16 al Roquetenc a domicili. Els caleros són 5 s amb 12 punts.

Comparteix