Un atropellament mortal a Camarles obliga a aturar la circulació de trens entre l’Ametlla de Mar i l’Aldea

Comparteix

La línia R16 i el pas de regionals ha quedat interromput durant dues hores.

L’atropellament d’una persona a l’estació de Camarles, aquest diumenge, ha obligat a interrompre completament la circulació de trens per aquest tram del Baix Ebre entre l’Ametlla de Mar i l’Aldea, durant unes dues hores.

Això va afectar tant la línia R16 de Rodalies com els trens regionals i de llarga distància cap al País Valencià. De fet, segons va informat Adif, el comboi que va atropellar la víctima era un Euromed que anava fins a Alacant.

En un primer moment es va mantenir la circulació per una de les vies, però poc abans de les 19.00 hores, Adif va informar que la segona via quedava també tallada. Protecció Civil va posar en prealerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat).

A les 20.30 hores, un cop les autoritats forenses van retirar el cadàver, es va restablir el pas de trens entre l’Ametlla de Mar il’Aldea, de manera que es va recuperar la circulació. Durant l’estona que va ser interrompuda, Renfe va habilitar un servei alternatiu per carretera entre les estacions afectades.

Comparteix