L’Ametlla de Mar tanca la 3a edició del Mercat de Nadal amb un gran èxit

Comparteix

Del 6 a l’11 de desembre, una vintena de casetes de comerços i restaurants locals s’han instal·lat als voltants del parc del Bon Repòs, a més de la carpa que ha ofert la Mostra d’Animals de Granja.

El Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar ha tancat les casetes de fusta aquest diumenge després d’oferir, durant sis dies, un gran ventall de productes de proximitat, la mostra d’animals de granja i diferents activitats organitzades per a tots els públics. La valoració per part de la regidoria i dels participants és molt positiva.

Enguany, la fira nadalenca ha mantingut l’aparença dels mercats típics del nord d’Europa amb les casetes de fusta. Vint-i-un comerços i restaurants i sis entitats locals s’han instal·lat al llarg del carrer Batlle Josep Pijoan per oferir els seus productes de proximitat.

Paral·lelament a la proposta comercial, s’han organitzat més d’una vintena d’activitats, per part de la regidoria i dels mateixos comerciants, com degustacions de figues i borraines, tallers infantils, tast de vins, dj’s o la música de la batucada o la xaranga.

Tot i que el mal temps va fer la guitza el dijous i diumenge al matí, afortunadament s’han pogut desenvolupar gran part de les activitats. Així ho explica la regidora de Turisme, Comerç i Civisme, Maite Boquera, que en fa una bona valoració.

Alguns comerciants i restauradors participants també en fan bona valoració i expliquen que és una bona iniciativa per impulsar el comerç i producte de proximitat.

Montse Gonzalez de la Taty’s.

Josep Margalef del Molí dels Avis.

Albert Tousà de La Bodegueta.

Ester Llambrich del Restaurant Les Veles.

Durant el Mercat, es va instal·lar la bústia del Carter Reial que va recollir les cartes que han fet els xiquets i xiquetes demanant els seus desitjos als Reis Mags.  A més també es va dur a terme el sorteig de comerç de l’Instagram entre els 218 participants i el sorteig que es va fer durant el Mercat dels diferents compradors. Ambdós es poden consultar al perfil d’Instagram d’@ametllademarshopping.

Comparteix