La rítmica calera troba injusta la 13a posició a la Final de la Copa Catalana

Comparteix

Amb la final de diumenge passat s’ha posat punt final a la temporada.

Disgust del conjunt júnior nivell 4 de la secció de gimnàstica rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar amb les puntuacions rebudes a la final de la Copa Catalana Conjunts Tardor disputada diumenge a Platja d’Aro.

Les caleres van quedar a la tretzena posició, la darrera dels conjunts classificats per disputar la final de la seva categoria. Les caleres, que van fer una bona coreografia, se senten perjudicades per la valoració que en va fer del seu exercici una de les jutges. Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar.

El conjunt calero ha estat reforçat aquesta temporada per dos gimnastes del CG L’Ampolla, Nàdia Climent i Alexandra Sánchez, que han acompanyat a les integrants caleres habituals, Irene Gusils, Maria Ferreiro, Cloe Gonzalvo, Anna Vilabrú i Diana Tomàs.

Amb la final de diumenge passat s’ha posat punt final a la temporada. Ara el treball del grup se centrarà en la preparació de les coreografies de cara a la pròxima campanya, la qual s’encetarà a mitjan febrer amb els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Abans, a mitjan desembre la secció de Gimnàstica Rítmica participarà en el Festival Esportiu de Nadal a favor de la Marató de TV3.

Comparteix