El Grup Escènic estrena ‘Un Lloc Comú’ a la sala de la Societat

Comparteix

Serà divendres a les 22 h i diumenge a les 18.30 h.

El Grup Escènic de la SCER de l’Ametlla de Mar estrena aquest cap de setmana l’obra de teatre, ‘Un Lloc Comú’, del mallorquí Joan Yago; un drama feminista que no deixarà indiferent a ningú.

Aquesta serà la primera de les pròximes estrenes que té preparades el Grup Escènic de la Societat, ja que en els pròxims mesos veuran la llum les obres que porten preparant en els últims mesos.

Dirigida per Pilar Marsal, ‘Un Lloc Comú’ és una obra que ja es va assajar en temps de pandèmia, quan hi havia limitat el nombre d’actors i actrius que podien coincidir a dalt de l’escenari.

Interpretat per cinc actrius, Marta Brull, Susanna Encinas, Noemí Llambrich, Sofia Perramón i Laura Martí, escenifica el sopar de tres exdones d’un difunt el dia abans del funeral.

Pilar Marsal, directora de l’obra, destaca el rerefons de l’obra i la seva vessant feminista.

L’obra es representarà a la sala de la Societat el divendres a les 22 h i el diumenge a les 18.30 h. El preu és de 5 € pels socis de la Societat i 7 € pels no socis i les entrades es poden adquirir una hora abans de la representació.

Per altra banda, el Grup Infantil ja està enllestint l’obra que representarà el 17 i 18 de desembre a les 18.30 h. Es tracta de ‘Rebel·lió al món dels contes’, amb la participació de 22 joves actors i actrius, dirigida per Noemí Llambrich i Neus Balfegó, la qual també es representarà el pròxim mes de juny a la Mostra de Teatre Infantil d’Alcanar.

De cara a la pròxima Festa Major de la Candelera, els dies 27 i 28 de gener, el Grup Escènic també està assajant l’obra, ‘Comèdia Negra’ de Peter Shaffer, codirigida per Josep Tomàs Margalef i Joan Pere Brull.

Comparteix