Arriba la Presentació de Pubilles, Hereus i Quintos i Quintes de la Candelera 2023

Comparteix

L’acte tindrà lloc aquest dissabte a les 18 h i al Poliesportiu Municipal Galetet.

Aquest cap de setmana tindrà lloc la presentació i l’elecció de les Pubilles, Hereus, Quintos i Quintes de la Candelera 2023. Enguany es comptarà amb un total de 25 pubilles grans i 16 hereus grans, 12 pubilles petites i 14 hereus petits. L’acte serà aquest dissabte, 3 de desembre, a les 18 h i al Poliesportiu Municipal Galetet.

Com és habitual, durant l’acte, les pubilles i hereus aniran pujant a l’escenari acompanyats del representant de la seva entitat. Seguidament, se’ls passarà les diferents urnes perquè dipositin el sobre amb el seu nom. Seran les mans innocents dels seus homòlegs del 2022 qui escolliran la Pubilla i l’Hereu Major i l’Infantil, amb les respectives Damisel·les.

Jordi Llaó és el regidor de Festes.

Els altres protagonistes seran els Quintos i Quintes nascuts el 2003. En total, 52 joves seran els encarregats de portar la imatge de la Verge en solemne processó, el pròxim 2 de febrer.

Dissabte a la nit, la festa continuarà al Poliesportiu amb Eduard Ventura Dj i Dj Xavi Caballé, a partir de les 24 h. El cost de l’entrada serà de 9 euros a taquilla i de 7 euros anticipada, que es pot adquirir al Txe Mari.

Comparteix