Doble jornada de recuperació del juvenil i el cadet a Vall de Roures

Comparteix

Aquest dijous, l’aleví va perdre davant de la Rapitenca B per 4 a 9.

Aquest cap de setmana serà de poca activitat pel que fa als equips de futbol base de l’Ametlla de Mar, ja que a l’estar catalogat com a jornada de descans per la Federació Catalana de Futbol, només tindran partit aquells equips que necessiten recuperar partits ajornats o alguns partits i tornejos amistosos.

El Juvenil recuperarà el seu partit pendent amb l’Arnes a Vall de Roures que es disputarà a les 12.30 h, tota una revàlida pels caleros que des de la 8a posició amb 7 punts, podrien avançar als de la Terra Alta a la 7a posició amb 8 punts. Àlex Gómez, entrenador de l’equip no vol mirar la classificació.

Quant al cadet, també recupera el partit davant del mateix rival, l’Arnes i al mateix camp, Vall de Roures, però el partit es jugarà a les 14.30 h, just després del juvenil. En aquesta ocasió els caleros, que dimecres van guanyar 7 a 0 al Camarles, ja s’han situat a tres punts del líder el Batea amb un partit menys, és a dir, que si guanyen dissabte tornaran a compartir la primera posició. En aquest sentit, l’entrenador Àlex Gómez demana concentració als jugadors, ja que no hi ha marge d’error.

L’aleví va jugar aquest dijous davant de la Rapitenca B perdent per 4 a 9. L’infantil juga un torneig amistós dissabte a Jesús i el prebenjam Seitonillos en juga un altre a l’Ampolla.

Comparteix