La jornada del futbol base ens deixa un destacat empat de l’infantil i una golejada dels Seitonillos

Comparteix

Golejada a domicili del prebenjamí Seitonillos que va guanyar 0 a 14 al camp del Mora la Nova.

Amb dos partits ajornats per la pluja, l’empat de l’Infantil i la victòria del prebenjamí, són els resultats més destacats de la jornada del futbol base de l’Ametlla de Mar.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar i el cadet de l’AME van haver d’ajornar els seus partits davant de l’Arnes que s’havien de disputar a la localitat aragonesa de Vall-de-roures a causa de les intenses pluges caigudes a la zona.

L’infantil per la seva part, va treure un empat davant de l’Ebre Escola Esportiva de Tortosa, després de fer un partit molt seriós i va sumar el segon punt de la temporada davant d’un dels millors equips de la categoria. L’entrenador Xavi Borràs destaca la importància d’aquest punt per a la moral de l’equip.

Els caleros continuen 2ns per la cua amb 2 punts.

Quant a l’aleví, va perdre per 9 gols a 4 al camp de l’Aldeana. Els caleros sempre van anar per darrere en el marcador davant d’uns aldeans que ara són líders i només van reaccionar a l’últim quart amb tres gols de Jan Jorba, Patxi Nieves i Gorka Brull, tot i ser massa tard. 7a posició amb 9 punts per als de l’Ametlla de Mar.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre 5 a 3 al camp del Jesús i Maria i segueixen a la 5a posició amb 4 punts. Per la seva part golejada a domicili del prebenjamí Seitonillos que va guanyar 0 a 14 al camp del Mora la Nova per posar-se a la 6a posició amb 6 punts.

Comparteix