La Biblioteca Dr. Frias se suma a la commemoració dels 100 anys de Francesc Català-Roca amb el taller “Històries fotogràfiques”

Comparteix

Serà aquest dimecres a les 11.30 h del matí.

La Biblioteca Dr. Frias acollirà, aquest dimecres, el taller de fotografia ‘Històries fotogràfiques’ de la mà de Neus Grifoll, llicenciada en Belles Arts per la UB i en Cinema i Audiovisuals per l’ESCAC. El taller va enfocat principalment en conèixer la figura del fotògraf Francesc Català Roca (1922-1998).

Enguany fa 100 anys del naixement de Francesc Català-Roca, fill del fotògraf i teòric Pere Català Pic, que va mantenir viu l’esperit d’avantguarda i va obrir camins a tota una generació. Davant a aquesta efemèride, el departament de Cultura de la Generalitat ha impulsat el taller  “Històries fotogràfiques” arreu del territori.

L’Ametlla de Mar se suma a la commemoració amb aquest taller, on els assistents podran conèixer i familiaritzar-se amb el llenguatge fotogràfic a través de l’obra de l’artista.

De fet, la voluntat del taller, impartit per Neus Grifoll, és posar en valor la història del fotògraf, en forma d’homenatge, i també posar èmfasi en el poder de la fotografia d’explicar històries. Així ho explica Grifoll.

Grifoll és una apassionada de la imatge fixa i en moviment. Ha treballat en fotografia i cinema des del 2001 i es  dedica a generar i liderar projectes, cicles i tallers on la fotografia i el cinema són els  protagonistes.

El taller tindrà lloc dimecres a les 11.30 h del matí a la Biblioteca Dr. Frias.

Comparteix