Tres detinguts per robar 500 quilos garrofes de l’interior del magatzem d’una finca de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els lladres van forçar la porta i es van donar a la fuga amb el vehicle carregat quan els va trobar el propietari.

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes, de 24, 25 i 44 anys, com a presumptes autors del robatori de 500 quilos de garrofes de l’interior d’un magatzem situat en una finca agrícola de l’Ametlla de Mar.

Els fets van tenir lloc el passat dia 29 d’octubre, quan el propietari va denunciar la sostracció del fruit. Segons va relatar, feia tres dies que un vehicle ocupat per tres desconeguts rondava la zona i que en tres ocasions els havia localitzat a l’interior de la finca, d’on marxaven quan eren detectats. En una d’aquestes ocasions, el denunciant va comprovar que li havien forçat la porta del magatzem i li havien sostret 500 quilos de garrofes que hi tenia emmagatzemades.

La investigació dels fets denunciats va permetre els mossos els agents localitzar  i detenir els tres presumptes autors del robatori entre els dies 2 i 3 de novembre passats. Els arrestats van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i estan pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Comparteix