El Bàsquet l’Ametlla es posa líder després de vèncer a l’Alcover

Comparteix

Els caleros van superar un rival imbatut fins al moment.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge a la tarda al Bàsquet Alcover per deu punts de diferència i es va situar líder de la classificació, en un bon partit en el qual es va arribar al final amb un marcador molt ajustat.

Els caleros van superar un rival imbatut fins al moment, que es va presentar al Galetet com a líder de la categoria. Els caleros amb un molt bon partit, van acabar guanyant per 68 a 58 en un enfrontament d’alts i baixos, però sempre al capdavant en el marcador. Van arribar a manar de 17 punts en el 2n quart i van saber mantenir el cap fred quan a 3 minuts del final, l’Alcover va posar-se a només tres punts de diferència.

Amb un parcial de sortida de 7 a 0, els caleros van anar a pel partit des del primer moment. Es van apuntar el primer parcial per 17 a 10 i el segon per 16 a 14, arribant al descans amb un 33 a 24 en el marcador.

Al tercer quart es van ampliar lleugerament les diferències, però l’expulsió de Gavilán amb cinc faltes va deixar una mica tocat l’equip al final del tercer període. L’Alcover va aprofitar l’últim quart per escurçar diferències fins a posar-se a tres punts a tres minuts del final. Allí va aparèixer el cap fred de Mingui en la direcció i l’encert de Pol Aguado molt marcat durant el partit, que en els últims tres minuts va fer vuit dels deu punts caleros, amb dues cistelles de tres incloses, deixant als visitants amb la mel als llavis davant del deliri d’un Poliesportiu Municipal Galeteta que amb més de 100 espectadors va crear un molt bon ambient.

El màxim encistellador del partit, tot i no jugar l’últim quart va ser Aitor Gavilán amb 27 punts, per 22 que en va fer Pol Aguado.

Diego Vilanova és l’entrenador del Bàsquet l’Ametlla.

Els caleros jugaran la pròxima jornada aquest dimecres al vespre a la pista del Mora d’Ebre, 3r classificat a un sol punt dels caleros.

Comparteix