Multen un home que es va accidentar a l’N-340 amb un patinet elèctric conduint ebri

Comparteix

La prova d’alcoholèmia va donar una taxa de 0,97, gairebé el quàdruple del 0,25 permès

Un home de 50 anys ha estat multat després d’accidentar-se al quilòmetre 1.115,6 de la carretera N-340, en terme municipal de l’Ametlla de Mar, mentre conduïa en estat d’embriaguesa un patinet elèctric. Els fets van tenir lloc dissabte 5 de novembre cap a dos quarts de set de la tarda.

El telèfon d’emergències 112 va rebre un avís segons el qual hi havia una persona a terra en aquest punt de la carretera N-340, aparentment inconscient. Mossos d’Esquadra, Bombers i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van adreçar a l’indret i van comprovar que l’accidentat havia sofert lesions lleu. També van veure que presentava símptomes d’estar sota la influència de begudes alcohòliques.

Un cop assistit pels efectius del SEM els Mossos van sotmetre l’individu a les proves de detecció de begudes alcohòliques. Segons la policia, el resultat va ser de 0,97 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat, taxa que gairebé quadruplica la màxima permesa, de 0,25.

L’home va ser traslladat al Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar, on se’l va atendre de les ferides lleus que havia sofert en l’accident.

Després, els Mossos el van denunciar per les infraccions comeses, circular amb un patinet elèctric per una via interurbana i fer-ho amb una taxa d’alcohol de 0,97.

Comparteix