Quarta victòria del 1r equip de la Cala que se situa tercer

Comparteix

Els caleros van poder cantar victòria per quart partit consecutiu.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 2 gols a 1 al Jesús i Maria B en partit corresponent a la 6a jornada del Campionat de Lliga de la 3a Catalana, una victòria que li va costar més del que es preveia, però que l’ha situat 3r a la classificació.

I és que la situació dels dos equips a la classificació feia preveure un partit més plàcid pels de l’Ametlla de Mar i no va ser així, ja que els caleros no van poder desplegar el seu joc a la primera part davant d’uns visitants que van lluitar cadascuna de les pilotes en joc.

El partit no fou atractiu i el futbol d’ambdós equips molt travat fins al punt que difícilment es podien veure jugades de mèrit, tot i que en un parell o tres d’arribades locals a l’àrea visitant, el gol va estar molt prop. Es va arribar al descans amb empat a 0 i a la segona part, en l’única arribada del Jesús i Maria a la porta calera, els visitants van inaugurar el marcador.

Com és habitual, els caleros es van posar la granota de treball i a base de cor i ganes, va arribar l’empat d’Emmanuel Meza en el minut 75 i dos minuts després, en plena efervescència calera, arribaria el segon, obra de Marc Brull.

Quan el partit pareixia vist per a sentència, l’àrbitre, que pareixia estar més pendent del que passava a les banquetes que a dins del terreny de joc, es va treure un penal de la mànega, després d’una sortida amb el puny del porter local Enric Segarra. Tot i que el porter rebutja clarament la pilota amb el puny, l’àrbitre va penalitzar el contacte amb el davanter amb penal i expulsió del porter.

Aquí va estar la clau, ja que tot i sortir gelat i sense escalfar, Erik Devadip va posar-se baix dels pals i va aturar el penal.

Després d’un llarg descompte, els caleros van poder cantar victòria per quart partit consecutiu. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els caleros van aprofitar l’empat del Flix amb el Santa Bàrbara i la derrota de l’Amposta amb el Gandesa per pujar fins a la 3a posició de la classificació amb 12 punts. Diumenge a les 17.00 h els caleros es jugaran aquesta tercera posició al camp de l’Amposta.

Per la seva part, el filial de la Cala no va poder fer res per evitar una nova derrota, la cinquena de la temporada. Els caleros s’enfrontaven al tercer equip del Jesús i Maria, un equip, que com els locals, estava format per gent molt jove.

Els visitants es van avançar en el marcador poc després de començar, tot i que un gol de Marc Pallarès just abans del descans va igualar el resultat. A la represa, dos gols del jesús i Maria C en 8 minuts van posar el partit massa difícil pels caleros, que acumulen tres derrotes consecutives.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Els caleros encara són terceres per la cua amb 3 punts a la classificació. El pròxim partit juguen al camp de l’Aldeana, que età per sota a la classificació.

Comparteix