Derrota de l’equip B del Club Petanca Tres Cales

Comparteix

Els caleros estan 6 s a la classificació amb 7 punts.

L’equip B del Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar, que milita a la 2a divisió, va perdre a les pistes de l’Atletico Vendrell B, el partit corresponent a la 7a jornada del campionat de lliga.

El partit va ser molt igualat i els de Tres Cales van optar al triomf fins a l’últim moment, amb partides molt ajustades. Finalment, la victòria va caure del costat dels del Baix Penedès per 5 a 4. L’equip B, tal com ens explica el seu capità Antonio Cañadó, va jugar el partit amb baixes importants.

Els caleros estan 6 s a la classificació amb 7 punts i el pròxim cap de setmana juguen a les pistes del parc públic de Tres Cales davant de la Pobla de Montornès C.

Per la seva part, l’equip A que milita a la 1a divisió i que havia de jugar a les pistes del Riba-Roja d’Ebre, però el partit es va ajornar per la defunció d’un familiar de tres dels components de l’equip.

Els de Tres Cales són 5 s a la classificació amb 9 punts i el pròxim cap de setmana juguen a les pistes del Coma-Ruga Club Petanca B.

Comparteix