Clou el Circuit Promeses de tenis amb quatre finals locals de consolació

Comparteix

En l’últim cap de setmana es van disputar les finals de totes les categories.

El passat cap de setmana va cloure la 4a prova del Circuit Promeses Terres de l’Ebre, organitzat per la Federació Catalana de Tenis i que s’ha disputat durant tots els caps de setmana del mes d’octubre a les pistes del CEM la Cala amb la col·laboració del Club de Tennis l’Ametlla de Mar.

En l’últim cap de setmana es van disputar les finals de totes les categories, així com el quadre de consolació, en el qual va participar una nodrida representació local, que tot i no guanyar-ne cap, sí que van arribar a quatre finals de consolació. Ivan Ferreiro, president del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar es va mostrar molt content per com han competit els tenistes locals i per l’experiència que han agafat.

En categoria benjamí femení, Daniela Álvarez va perdre la semifinal amb Ariadna Ardèvol per 4/2 i 4/1 i Aina Ferreiro va perdre la final 4/0 i 4/0 amb la mateixa jugadora.

En categoria benjamí masculí, Arnau Estrada va perdre la final per 4/0 i 4/1 amb Xavi Costa.

A la categoria aleví masculí, Rubén Álvarez va perdre a ¼ de final amb Víctor Pujol per 5/4 després d’empatar a 4 jocs i perdre el Tie Break 7/3, i el segon set per 4/2.

En infantil masculí, Lander Garcia va guanyar en semifinals a Henry Subirats per 4/2 i 5/3 i va perdre la final amb Miquel Gil. Va guanyar el primer set per 4/5 després d’apuntar-se un Tie Break que va acabar 7/9 i va perdre el segon set 4/0 i el super Tie Break de desempat per 10/7.

A la final absoluta masculina, Ivan Ferreiro va perdre davant Pol Pujals després de guanyar el primer set 1/4 i perdre el segon per 4/2, i el super Tie Break per 10/5.

Comparteix