La sala de la Societat ofereix sessions i classes de ball

Comparteix

Són totalment gratuïtes per tothom.

La SCER de l’Ametlla de Mar organitza classes de ball coincidint amb les sessions de ball que organitzen cada dues o tres setmanes a la sala.

Les sessions de ball que la SCER de l’Ametlla de Mar organitza cada dues o tres setmanes a la sala, s’han complementat en les darreres ocasions, amb classes de ball prèvies a les quals es pot assistir gratuïtament.

L’última d’aquestes vetllades, que comencen a les 22.30 h, va tenir lloc dissabte passat dia 29 d’octubre i va estar amenitzada pel Duo Rubens. A la tarda, de 19.00 h a 20.00 h es fan classes de ball en línia i de 20.00 h a 21.00 h classes de salsa i bachata.

Noèlia Brull, presidenta de la SCER de l’Ametlla de Mar, diu que estan molt contents de l’activitat i que aniria bé també que la gent col·laborés fent-se sòcia de l’entitat, tot i que les classes són gratuïtes.

Les classes les imparteix Josep Esteban Subirà. Els pròxims dies amb sessió i classes de ball seran el 12 de novembre i el 3 de desembre.

Des de la Societat s’estan plantejant la possibilitat d’organitzar alguna proposta musical de “tardeo” de cara a passat Festes Majors, davant les moltes sol·licituds rebudes.

Comparteix